Gå til hovedindhold

Dans og bevægelse

På Greve Ungdomsskole elsker vi dans. Derfor har vi en masse forskellige hold som beskæftiger sig med netop det! Og hvis du er til lidt af hvert kombinerer vi det hele på vores Musicalhold.

Indhold

  For dig mellem 12 og 18 år

  Til dig som er vild med dans og bare ikke kan få nok dans. På holdet undervises der i en nyudviklet sammensætning af forskellige dansestilarterne latin, standard, ballet, hip hop og showdance, som tilsammen giver en grundig, og rigtigt sjov, danseoplevelse. Her er der også mulighed for at arbejde med egne koreografi og få hjælp til dem.

  Der vil blive undervist i små serier i hver af flere stilarter således at undervisningen bliver afvekslende, samtidig med vi øver os på koncentration, kropholdning, musikalitet, flexibilitet og styrke.

  Sammen med Eventholdet deltager dette hold i optræden igennem året, så der vil blive rig mulighed for at få en masse unikke fælleskaber.

  I vil modtage prøveplan ved sæsonstart. Og her vil Juleshows, koncerter og musicals forestillinger også være noteret og I kan derfor allerede sætte det i kalenderen.

   

  Til dig som er vild med dans og bare ikke kan få nok dans.

  På holdet undervises der i en nyudviklet sammensætning af forskellige dansestilarterne latin, standard, ballet, hip hop og showdance, som tilsammen giver en grundig, og rigtigt sjov, danseoplevelse. Her er der også mulighed for at arbejde med egne koreografi og få hjælp til dem. Der vil blive undervist i små serier i hver af flere stilarter således at undervisningen bliver afvekslende, samtidig med vi øver os på koncentration, kropholdning, musikalitet, fleksibilitet og styrke. Sammen med Eventholdet deltager dette hold i optræden igennem året, så der vil blive rig mulighed for at få en masse unikke fælleskaber. I vil modtage prøveplan ved sæsonstart. Og her vil Juleshows, koncerter og musicals forestillinger også være noteret og I kan derfor allerede sætte det i kalenderen. Torsdage 16.00-17.30 på Greve Kultur-Base.

   

  Kan du lide at bevæge dig? Så er holdet lige noget for dig, for vi skal lave en masse boldspil, som rundbold, høvdingebold, stikbold, fodbold, basket, badminton osv. Der er en hel masse sjove boldspil, som ofte bliver gjort kedelige med for meget seriøsitet eller manglende motivation. Vi vil prøve at gøre det muligt, at komme så meget rundt i de forskellige boldspil, og ellers vil det bestå af noget motionstræning, samt nogle træningsøvelser I aldrig nogensinde har set eller udført før.

   

  En af målene for holdet er at kunne holde fokus og udøve disciplin. Vi skal selvfølgelig have det sjovt samtidig, hvilket der altid er plads til. Fokusset er at få sammensat unge, som har lyst til at give de forskellige sportsgrene et skud, og få skabt en god dynamik med hinanden, samt få nogle nye venskaber.

  Det foregår onsdage kl. 16.00-17.30 i Greve Kultur-Base, Ungdomsskolen, Gersager Allé 1

  Er du den største vandhund i byen? Bomber og maveplasker – vi flyver derudaf. Og gider du ikke rigtig det kedelige banesvømning? Så er Ungdomsskolens svømmehold lige noget for dig! 

  Instruktøren står klar til at udfordre dig i alverdens sjove lege og aktiviteter i vandet, men jeres input giver selvfølgelig den bedste undervisning.

  Vi skal have fart over feltet! Vi skal lave forhindringsbaner, springe fra vipper, øve livredning med torpedo og rescueboards, lege på den store krokodille og meget mere. Kun fantasien der sætter grænser!!!

  Onsdage kl. 15-16 i Greve Svømmehal

  Sidst opdateret: 2. december 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk