Gå til hovedindhold

Dans og bevægelse

På Greve Ungdomsskole elsker vi dans. Derfor har vi en masse forskellige hold som beskæftiger sig med netop det! Og hvis du er til lidt af hvert kombinerer vi det hele på vores Musicalhold.

Indhold

  For dig mellem 12 og 18 år

  Til dig som er vild med dans og bare ikke kan få nok dans. På holdet undervises der i en nyudviklet sammensætning af forskellige dansestilarterne latin, standard, ballet, hip hop og showdance, som tilsammen giver en grundig, og rigtigt sjov, danseoplevelse. Her er der også mulighed for at arbejde med egne koreografi og få hjælp til dem.

  Der vil blive undervist i små serier i hver af flere stilarter således at undervisningen bliver afvekslende, samtidig med vi øver os på koncentration, kropholdning, musikalitet, flexibilitet og styrke.

  Sammen med Eventholdet deltager dette hold i optræden igennem året, så der vil blive rig mulighed for at få en masse unikke fælleskaber.

  I vil modtage prøveplan ved sæsonstart. Og her vil Juleshows, koncerter og musicals forestillinger også være noteret og I kan derfor allerede sætte det i kalenderen.

   

  Til dig som er vild med dans og bare ikke kan få nok dans.

  På holdet undervises der i en nyudviklet sammensætning af forskellige dansestilarterne latin, standard, ballet, hip hop og showdance, som tilsammen giver en grundig, og rigtigt sjov, danseoplevelse. Her er der også mulighed for at arbejde med egne koreografi og få hjælp til dem. Der vil blive undervist i små serier i hver af flere stilarter således at undervisningen bliver afvekslende, samtidig med vi øver os på koncentration, kropholdning, musikalitet, fleksibilitet og styrke. Sammen med Eventholdet deltager dette hold i optræden igennem året, så der vil blive rig mulighed for at få en masse unikke fælleskaber. I vil modtage prøveplan ved sæsonstart. Og her vil Juleshows, koncerter og musicals forestillinger også være noteret og I kan derfor allerede sætte det i kalenderen. Torsdage 16.00-17.30 på Greve Kultur-Base.

   

  Sidst opdateret: 12. august 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk