Gå til hovedindhold

Kreativ, håndværk og design

På Greve Ungdomsskole har vi også et godt udvalg af kreative hold. Om du så elsker at tegne, sy, bruge din fantasi, eller bare hænge ud med dine venner og veninder - Så har vi helt sikkert noget for dig.

Indhold

  For dig i 6.-8. klasse

  På dette hold er det stemningen, der bestemmer hvad der laves. Fælles for alt hvad der laves er dog, at vi laver det sammen! Det kan være, at vi den ene uge laver noget fysisk i hallen, den anden uge bare sidder og snakker og spiller spil, og den tredje uge tager vi i Comedy Zoo. Det kan også være, at det er en af de dage, hvor der bare er brug for en sludder og lidt lektiehjælp.

  Holdet er et frirum til hygge, samvær, oplevelser, og alt midt i mellem.

  Bæredygtigt og hygge.

  Tirsdage kl. 16-17 i Greve Kultur-Base.

  For dig der går i 6. til 10. klasse

  Ved du hvem Totoro og Naruto er? Drømmer du om at samle en Death Note op i frikvarteret? Kender du udtrykket Weeaboo?

  Så er det måske her at du vil finde din flok! På Mangategning lære vi alt om, hvordan man tegner ansigter, kroppe, baggrunde og tegneserier i den klassiske japanske tegnestil - så du kan komme til at tegne dine yndlingskarakterer, eller skitse dine helt egne. Mangategning har fokus på fællesskab, åben kreativitet og ‘den gode historie’, og holdet er for alle niveauer. Vi stiller materialer til rådighed, så vi sammen kan kreere flotte og skarpe værker.

  Lær at designe, sy og style dit eget tøj eller gør noget ved det gamle tøj. Alle kan være med uanset om du har din egen symaskine eller ikke ved hvad en symaskine er. Du lærer klippeteknik, sy-teknik og at konstruere dine egne mønstre efter mål. Du kan både sy små ting som hårelastikker(scrunchies), hårbånd og tasker eller større projekter som bluser, kjoler og bukser. Vi arbejder overordnet med re-design og bæredygtighed.

  Tirsdage kl. 16.00-18.30 i Greve Kultur-Base.

  For dig der går i 6. 7. eller 8. klasse

  På holdet venindehygge er der skruet max op for hyggen med både musik og lækkerier.

  Vi vil i løbet af sæsonen bage søde sager så som cookies, samt lave bodyscrubs, læbepomade og andre spændende ting. Vi vil også tage på ture sammen såsom skøjtehallen og stranden hvor vi vil spille spil og hygge med mad og drikke.

  Sidst opdateret: 28. april 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk