Gå til hovedindhold

Kreativ, håndværk og design

På Greve Ungdomsskole har vi også et godt udvalg af kreative hold. Om du så elsker at tegne, sy, bruge din fantasi, eller bare hænge ud med dine venner og veninder - Så har vi helt sikkert noget for dig.

Indhold

  Så er det tid til at finde strikkepinde og hæklenål frem. Strik din egen bluse i dine ynglings farver eller hvad du har lyst til. Smid ikke en gammel T-shirts ud, den kan blive til de mest lækre grydelapper til julegaver. Imens pindene arbejder går snakken og vi kan drikke en dejlig kop the, når maskerne driller. Tirsdage kl. 16.00-18.00 på Greve Kultur-Base.

   

  Lær at designe, sy og style dit eget tøj eller gør noget ved det gamle tøj. Alle kan være med uanset om du har din egen symaskine eller ikke ved hvad en symaskine er. Du lærer klippeteknik, sy-teknik og at konstruere dine egne mønstre efter mål. Du kan både sy små ting som hårelastikker(scrunchies), hårbånd og tasker eller større projekter som bluser, kjoler og bukser. Vi arbejder overordnet med re-design og bæredygtighed.

  Tirsdage kl. 16.00-18.30 i Greve Kultur-Base.

  Hvis det ikke eksisterer, må du lave det selv! Romantisk slow-burn, horror AU, grineren Crack-fic eller en lille lemon fic - kom og skriv så vi kan færdiggøre din historie sammen. Uanset fandom eller univers, om du udgiver på attpad/fanfiction.net/AO3 eller bare skriver for din egen skyld, så er du velkommen her på skriveholdet. Vi favner creative writing værdierne; at alle kan lære at skrive, at skrivning er sjovt og vi dygtiggør os i fællesskab. Hver undervisningsgang starter med et inspirerende oplæg fra underviser hvor der kommer tips og tricks på bordet fra en garvet forfatter, derefter angriber vi dagens skriveøvelse, sætter tid af til fri-skriv og slutvis holder vi frivillig oplæsning blandt holdets deltagerere. Kom med på holdet og mød andre unge der er lige så passioneret omkring deres fandom – som du er. 
  En måde at komme ud med din historie på! På tegneserie-kurset kan du lære at fortælle den gode visuelle historie og ta’ på eventyr med dine originale karakterer. Manga, Marvel eller grafic novels – uanset hvilken tegnestil eller visuel historie du går rundt med i hovedet, så kan vi skabe den sammen. På tegneserieholdet udforsker vi alle slags tegnestile samtidig med at vi lærer hvordan du fortæller en fed visuel historie med dine dybe/sjove/onde/fantastiske karakterer.

  Mandage kl. 18.00 - 19.30 på Greve Kultur-Base.
  Sidst opdateret: 2. september 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  E-mail: grevekulturbase@greve.dk