Gå til hovedindhold

Ledige stillinger

Herunder kan ses aktive stillingsopslag i Greve Kultur-Base.

Alsidig Musiklærer til Musikskolen, Greve Kultur-Base

 

På Musikskolen, Greve Kultur-Base skal du som vores nye musiklærer være med til at bygge bro mellem Musikskolen og Folkeskolen. Du skal kunne undervise i musik som valgfag, have kompetencer indenfor sammenspil og rotation og også gerne ville kaste dig over både børnekor og forskoleundervisning.

Om os:
Musikskolens hovedbygning er beliggende centralt i Greve Kommune tæt på S-tog og bus, og det er her det meste af undervisningen foregår. Musikskolen er en del af Greve Kultur-Base, en institution som udover Musikskolen, også indeholder Ungdomsskolen, Billedskolen og Performanceskolen. Musikskolen har ca. 450 elever fordelt på 24 dygtige og engagerede lærere.

Vi ønsker, at vores ansatte prioriterer samarbejde og er gode til at tage del i fællesskabet i hele institutionen. Det forventes derfor, at du er klar til at bidrage og involvere dig i samarbejdet med kolleger på tværs af både afdelinger, fag og instrumenter.  

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, så idéer til anderledes og eksperimenterende projekter er altid velkomne.

Om dig:
Vi forestiller os, at du har en solid erfaring med undervisning i musik i folkeskolen. Du er musiker i hjertet og har kompetencer indenfor sammenspil og rotation. Dertil må du også gerne have erfaring med både børnekor og forskoleundervisning.

Vi arbejder på at få styrket vores rytmiske afdeling og på at styrke vores samarbejde med folkeskolerne endnu mere. Derfor er din pædagogiske bredde et vigtigt element for at varetage stillingen. Du har lyst til at sende eleverne videre i musikskolen, samt samarbejde med dine mere fagspecifikke kollegaer.

Greve Kultur-Base er også Ungdomsskole, Performanceskole og Billedskole. Derfor kan der også være gode muligheder for at være med i eksempelvis vores årlige SummerCamp og Musicalprojekter i Ungdomsskolen.

Vi lægger vægt på at du: 

  • Brænder for at undervise børn og unge og møder dem i øjenhøjde 
  • Har en relevant musikfaglig- og pædagogisk uddannelsesbaggrund 
  • Har undervisningserfaring med helt unge elever og gerne rekruttering 
  • Har lyst til at indgå i skolens lærerstab med godt humør og ikke går af vejen for at tage ansvar og udvise initiativ

Stillingen er en fuldtidsstilling – 37 timer ugentligt.

Foruden undervisningen, forventes der deltagelse i personalemøder, arrangementer og koncerter. 

Du kan læse mere om Musikskolen og Greve Kultur-Base på www.grevekulturbase.dk

Øvrige oplysninger:
Ansøgningsfristen er mandag den 8. maj kl. 12:00.
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 20.
Tiltrædelse den 1. august 2023.

Du er altid velkommen til at henvende dig til afdelingsleder Mikkel Secher Kroner på mail misk@greve.dk eller på telefon 2040 3326, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst på Musikskoleområdet.

Der indhentes Børne- og Straffeattest.

Direkte link til at ansøge om stillingen her:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1169&ProjectId=146544&DepartmentId=19160&SkipAdvertisement=true

Kontakt

Greve Kultur-Base

Gersager Allé 1, 2670 Greve

 

E-mail: grevekulturbase@greve.dk