Gå til hovedindhold

Kor

Musikskolen har mange forskellige kor og orkestre, du kan deltage i. Vi har tilbud til både begyndere og øvede, så kontakt din underviser eller kontoret om få en snak om hvilket tilbud, der passer til dig.

Indhold

  Kor

  Børnekor, Kidz (0.-3. klasse) 

  ALLE, der kan lide at synge er velkomne! Vi synger og danser en masse. Igennem sang, dans og sanglege og andre musiske lege, lærer vi om stemmen, toner og rytmer. Men mest af alt skal vi have det sjovt med sangen og musikken.

  Vi leger f.eks. med vores navne på rytmik og toner, og vi laver fagter/dans til mange af sangene.

  Stine Kobbersmed og Nina Ebenhardt Kragh, som er korledere, har en masse erfaring som Musik- og bevægelseslærere og som korledere. Derfor vil undervisningen bære præg af den legende tilgang til det at synge. 

  Vi har Kidz-kor på de fleste af Greves folkeskoler!

  Tilmeld dig her

  Elsker du bare at synge og performe? Har du lyst til at mødes med andre på din egen alder og synge en masse dejlige sange? Vil du gerne lære om hvordan du bedst når både de høje og de dybe toner uden at blive træt i stemmen?

  Så er Singing Rainbow lige det du mangler!

  Vi synger og arbejder med koreografi/performens til de fleste af vores numre. Vi lærer grundlæggende ting om kroppen som sangerinstrument, så vi kan synge dybere, højere og skønnere uden at blive træt i stemmen. Og så arbejder vi selvfølgelig med at synge i stemmer og har det brand sjovt sammen. Vi synge både kendte numre af kunstnere som Oh Land og Adele, men også mere ukendte sange fordi de er seje.

  Hvert år har vi 3-4 koncerter.

  Vores korledere hedder Nina Kragh og Stine Kobbersmed, som er super dygtige!!

  Vi mødes hver torsdag kl. 16.30-17.30 på Greve Gymnasium.

  Tilmeld dig her

  Elsker du bare at synge og performe?  Har du lyst til at mødes med andre på din egen alder og synge en masse dejlige sange? Vil du gerne udvikle din stemme og øre som sanger?

  Så er Count Me In lige det du mangler!

  Vi synger og arbejder med koreografi/performens til de fleste af vores numre. Vi lærer grundlæggende ting om kroppen som sangerinstrument, så vi kan synge dybere, højere og skønnere uden at blive træt i stemmen. Vi arbejder med klang, rytmik, fraseringer, improvisation og performance/koreografi, så vi både kan se seje ud og lyde hammer godt til vores årlige 3-4 koncerter.

  Vi synger kendte numre af kunstner som f.eks. Adele, Ed Sheeran, Oh Land m.fl. Men også andre mere ukendte sange.

  Vi mødes hver torsdag kl. 17.30-19.00 på Greve Gymnasium.

  Vores korledere hedder Nina Kragh og Stine Kobbersmed, som er super dygtige!!

  Tilmeld dig her

  Lungekoret i Greve er et samarbejde mellem Lungeforeningen, Greve Kultur-Base og  Center for Sundhed & Pleje (CSP). Lungekoret har årligt ca. 30 aktiviteter – herunder prøver, koncerter og forskellige relevante ekskursioner.

  Koret ledes af Thomas Gammelgaard som er uddannet musiker og underviser. I samarbejde med en arbejdsgruppe bestående af sangere fra koret og Thomas, tilrettelægges korets aktiviteter og mindre praktiske opgaver uddelegeres. 

  Koret har en stærkt social sammenhængskraft, som kommer til udtryk dels ved de ugentlige fredagsprøver, hvor humøret altid er højt, dels ved de mange sociale arrangementer der også er på programmet - fx Julefrokost, Nytårskur, sommerafslutning, osv.

   

  Hvornår synger vi?

  Koret øver hver anden fredag i ulige uger i Greve Borgerhus, Greveager 9, kl. 13.00 - 15.00.

   

  Pris

  150 kr/halvår

   

  For hvem?
  Alle med en lungesygdom, der bor i Greve Kommune.

  For borgere med demens og deres pårørende.
  Vi mødes og synger nye og ældre sange.
  Torsdag i ulige uger kl. 15.30 - 17.00 i caféen på Nældebjerg Plejecenter.
  Ingen tilmelding, bare mød op.

  Sidst opdateret: 29. april 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk