Gå til hovedindhold

Musik og Bevægelse 1-5år

Fantasi, sprog, kreativitet og adfærd styrkes gennem musikalsk leg. Undervisningen er for børn med deres voksne og der bliver sat fokus på deres sprog og motorik.

Indhold

  Se yderligere beskrivelse af holdet her

  Fantasi, sprog, kreativitet og social adfærd styrkes gennem musikalsk leg. Vi sætter fokus på sprog og motorik. Barnet er en båndoptager!

  I Musik og bevægelse bruger vi "papegøjeeffekten" til at få gang i sproget, rytmerne og sangene. Børn og forældre får et stort repertoire til brug i undervisningen og derhjemme. Samtidig begynder vi at bruge rytmeinstrumenter.

  Til musik og bevægelse træner vi bevægelsesmønstre, motorik, sproglig bevidsthed, pulsfornemmelse og periodefornemmelse. Der vil blive arbejdet med sange, rim og remser, som vil blive understøttet af enkle rytmeinstrumenter, faldskærm, tørklæder mm.

  Undervisningen følger faste rammer, som former lektionen med ritualer, der markerer start og slut. Der vil også være rammer i hver enkelte sang/aktivitet, der eksempelvis markerer rytme eller temposkift, og dermed skift i en aktivitet/bevægelse.

  Der lægges vægt på genkendelighed for forudsigelighed i undervisningen, men der er også plads til spontane indfald, så børnene bliver aktive medskabere.

  Vi bestræber os på, at sammensætte holdende således, at man er sammen med jævnaldrende. Det kan dog vurderes af læreren at barnet vil få mere ud af at følge et af de andre hold.

  1-2 år: Mandag: 16.30-17.15
  3-4 år: Torsdag: 16.00-16.45
  5-6 år: Torsdag: 16.45-17.30

   

  Tilmeld dig her

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  E-mail: grevekulturbase@greve.dk