Gå til hovedindhold

Undervisere

Undervisere

Indhold

  Undervisere

  Alex Nielsen

  Alex underviser i basun, euphonium og dirigerer Scratch og GUO

  Anders G. Karlsen

  Anders underviser i slagtøj og trommesæt

  Andreas Møllerhøj

  Andreas underviser i el-bas og rytmisk kontrabas

  Jeg færdiggjorde min uddannelse som musikker/musiklærer ved Rytmisk Musikkonservatorium i sommeren 2008. Jeg spiller i en række forskellige bands og er tilknyttet Rytmisk Center i København og Den Musiske Skole i Greve.

  Jeg har blandt andet spillet med Medina, Christopher, Mames Babegenush, Jakob Fischer, Harald Haugaard og en mængde andre danske kunstnere.

  I min undervisning lægger jeg meget vægt på at eleven får færdigheder indenfor teknik, rytmik og gehør. Dette skaber en god grobund for, hurtigst muligt, at blive 'selvhjulpen' på bassen. Jeg tager udgangspunkt i elevens ønsker om genre og stilart, og fylder så på med de grundlæggende færdigheder og øvelser. Vi kommer omkring forskellige typiske basgange ligeså vel som vi prøver at opfinde vores egne ting og improvisere.

  Det skal være sjovt at gå til bas, så eleven sætter i høj grad tempoet for undervisningen, så der også er plads til de andre fritidsaktiviteter.

  Jeg er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i 2008 og har siden da arbejdet som musiker i talrige bands sideløbende med undervisning i bas og sammenspil.

  Læreplan Andreas

  Anna Rebekka Ross underviser i klassisk cello og fungerer som hjælpelærer i strygeorkesteret “Rødderne”. I 2021 færdiggjorde hun en pædagogisk kandidatuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus ved celloprofessor Henrik Brendstrup. Hun har undervist på forskellige musikskoler i og omkring Aarhus og samtidig haft privatelever. I efteråret 2021 er hun startet på Suzuki-uddannelsen, som giver gode muligheder for sparring, inspiration og udvikling.

  Hun brænder for at lære celloeleverne glæden ved at lære et instrument. De lærer at fordybe sig, fokusere og udvikle det sociale gennem sammenspil med lærer og andre elever. Gennem en rolig progression i repertoiret og undervisningen, får eleverne små succesoplevelser, der giver dem lysten til at lære mere. At spille cello skal være sjovt, og undervisningen skal give være et frit og kreativt rum i hverdagen.

  Astrid A. Severinsen

  Astrid underviser i Klarinet, Musikværksted og Musik & Bevægelse

   

   

  Læreplan Astrid

  Cathrine Buch

  Cathrine underviser i klassisk akustisk guitar og varetager desuden guitarorkestrene.

  Dennis W. Clausen

  Dennis underviser i rytmisk akustisk guitar, el-guitar og sammenspil

  Jeg er uddannet fra bl.a. Vestjysk Musikkonservatorium, Institut for musik,Trondheim. Guitar Institute, London. o.m.a.

  Min undervisningen tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og dine musikdrømme...

  Du kan forvente en top motiveret/rutineret og meget engageret guitarlærer, der brænder for at spille og undervise dig i guitar og musik.

  VELKOMMEN!

   

  Læreplan Dennis

  Hanne Riberholt

  Hanne underviser i saxofon og hørelære

  Hille-Maike Holmgaard

  Hille underviser i tværfløjte

  Uddannelse: Det Kongelige Danske Musikkonservatorium


  Hvad er det i musikken, der inspirerer dig: Den unikke måde musikken kan kommunikere, danne fællesskaber og bryde barrierer imellem mennesker. For mig handler det ikke kun om at eleverne skal lære at spille fløjte, men mere om at udvikle hele mennesker, der kan bruge de kundskaber de lærer gennem musikken i alle livets aspekter.

  Ida Andersson

  Ida underviser i klassisk klaver og fungerer også som akkompagnatør

  Har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Musikhochschule Lübeck.

   

   

  Læreplan Ida

   

  Karen Wetke

  Karen underviser i kontrabas og er dirigent for Rødderne (begynderstrygerorkester) og Greve Kammerorkester

  Uddannelse: DKDM klassisk kontrabassist og efterfølgende DAM dirigentkurser

  Hvad er det i musikken, der inspirerer dig: Mine største oplevelser med musikken har været at spille med i store orkestre og mærke, hvordan alle arbejder sammen om et fælles mål. Som musikskolelærer og dirigent et det mit mål at give børn og unge store uforglemmelige musikalske oplevelser, man kan huske resten af livet.

   

   

  Læreplan Karen

  Lene R. Fogsgaard

  Lene underviser i klassisk akustisk guitar

  Uddannelse: Diplom eksamen i guitar fra det kongelige danske musikkonservatorium

  Hvad er det i musikken, der inspirerer dig?: Musik kan en masse ting. Jeg lytter efter en god sangstemme, en fantastisk frasering, en fantastisk lyrik og sangtekst, en guitarsolo, en stemning, jeg hører stille og høj musik, går til live koncerter, spiller sammen med andre, spiller selv, synger og danser. Og alt det er meget inspirerende.

   

   

  Læreplan Lene

  Maria Betz

  Maria underviser i klaver
  Jeg er uddannet rytmiklærer og senere Almen Musikpædagog fra konservatoriet i København med klassisk klaver, som specialfag.
  Endvidere har jeg spillet klaver/keyboard i flere bands.

  At lære at spille et nyt instrument kan gøres på mange måder.
  I undervisningen arbejder vi med nodelære, en god klaverteknik, spiller efter gehør, akkorder og spiller sammen med både andre klaverer og andre instrumenter.
  Spilleglæde og motivation er vigtig og undervisningen bliver tilrettelagt, så den tilgodeser alle.
  Du kan spille én eller flere forskellige stilarter: klassisk, pop, bossa nova, m. fl., du kan også komponere dit eget musikstykke.
  Alle har mulighed for at optræde til koncerter, som vi afholder et par gange om året og du kan vælge at arbejde rigtig meget med dit instrument og spille til konkurrencer og andre arrangementer.
  Af og til bliver du tilbudt at deltage i fællestimer, hvor vi arbejder med noder/rytmer på en anden måde end i den ugentlige undervisning og spiller sammen.

  Marcus Mukherjee

  Marcus underviser i violin

   

   

  Læreplan Marcus

  Morten Heide underviser i klassisk klaver. Han går op i at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs niveau og behov og understøtte spilleglæden. Eleverne skal have et solidt teknisk og musikalsk fundament, så de kan læse noder og er velbevandret i de forskellige musikperioder som Barok, Wienerklassisk og Romantik. 

  Nina Kragh

  Nina underviser i kor og 0. klassesforløb

  Uddannelse: Cand. Mag. i Musikvidenskab med speciale i sang ved Anne Rosing-Schow.

  Nina Kragh arbejder på musikskolen i Greve som korlærer i korene: Ungdomskoret Count Me In, Juniorkoret Singing Rainbow, Børnekoret Strand Kidz og Børnekoret Mosede Kidz.

  Udover sit arbejde i Greve Kultur-Base, arbejder Nina også på Roskilde Musiske Skole, som Musik- og Bevægelseslærer for 0. til 3. klasse, samt som korleder.

  Nina har en del års erfaring i at undervise i både sang og kor og har blandt andet startet Danmarks første Glee Club: Copenhagen Glee Club.

  Derudover har hun også undervist i baby-, børne- og tumlingrytmik, og hun har spillet med i en masse musicals.

  Rasmus Kærsgaard

  Rasmus underviser i trompet

   

   

  Læreplan Rasmus

  Sofie Enstrøm

  Sofie underviser i fagot, Nodespirerne, Greve Kammerorkester og er desuden koordinator for Talent-Fokuslinjen

   

   

  Læreplan Sofie

  Stine Kobbersmed

  Stine underviser i kor, 0. klassesforløb og er musikkonsulent i daginstitutionerne

  Uddannelse: Cand. Mag. i Musikvidenskab

  Stine Kobbersmed arbejder på musikskolen i Greve som korlærer i korene: Ungdomskoret Count Me In, Juniorkoret Singing Rainbow, Børnekoret Damager Kidz, Børnekoret Mosede Kidz og Børnekoret Krogård Kidz.

   

   

  Læreplan Stine

  Thomas Gammelgaard

  Thomas underviser i band og rytmisk klaver

   

   

  Læreplan Thomas

  Tina Husbye

  Tina er uddannet statsprøvet musiklærer og musikpædagog ved Det kgl. danske Musikkonservatorium, og har taget diplomeksamen med trompet som hovedfag. Efterfølgende har Tina taget efteruddannelse i musik og bevægelse hos Lotte Kærså, og grundskoleundervisning hos Linda Vilhelmsen.

  Udgangspunktet for Tinas undervisning er: Musik skal være sjovt, og det skal lyde godt.

   

   

   

  Læreplan Tina

  Sidst opdateret: 31. januar 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk