Gå til hovedindhold

Performanceskolen

Performanceskolen

Indhold

  Undervisningstilbud

  Undervisningen er en time om ugen, i lokaler tæt på SFO'en.

  Der vil være elementer af både teater og improvisationslege.

  Hvert år vil der være et par fremvisninger til forældre, og det er muligt at deltage i Greve Kultur-Bases andre større aktiviteter. Det vigtige er, at der bliver taget udgangspunkt i de elever som går på holdet.

  Målet med holdet er at elever skal turde stille sig op foran andre, spille skuespil, blive mere modige og lære sig selv bedre at kende, og til slut evt. spille en forestilling. Det skal være sjovt, varieret og frem for alt trygt.

  Undervisningen tager højde for alle niveauer, men det vigtigste er at alle får en god oplevelse og bliver udfordret lige netop hvor de er nu.

  I skoleåret 21/22 underviser vi på:

  Tune Skole (Lunden) torsdag kl. 15-16

  Karlslunde Skole om mandagen kl. 15-16.

  Vi tager gerne imod henvendelser fra elever fra andre skoler, og det er muligt at oprette flere hold, hvis der er nok interesserede. I så fald skriv til grevekulturbase@greve.dk

  Hvert år har vi en række events og projekter, hvor vi godt kan bruge unge mennesker med lyst til skuespil og performance.

  Mød os eksempelvis til Halloween på Mosede Fort, og kontakt os hvis du gerne vil være med.

  Gennem dans får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde, og dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Dansetræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk og styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre.

  Der bliver skabt oplevelser, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab.

  Alle kan gå til dans og få udlevet sin naturlige danseglæde. Lige meget om du er pige eller dreng, i god form, eller aldrig har danset før, om du er høj eller lav, og lige meget hvilken kropstype du har, kan dans som motionsform/fritidsinteresse være noget for dig.

  Vi arbejder med improvisation, øvelser og lege, der alle udvikler dine evner inden for skuespillet.

  Undervisningen foregår om torsdagen i Greve Kultur-Base, Gersager Alle 1

  Sidst opdateret: 24. november 2021