Gå til hovedindhold

Matematik og Naturfag

Her finder du ungdomsskolens matematik og naturfagshold

Indhold

  Matematik er ikke kun noget i en bog! I din hverdag er der masser af forhold, der kan forklares ud fra matematiske beregninger. Ved at bruge matematik "på en anden måde" får du en langt større forståelse for, hvad det drejer sig om, når vi taler matematik. Alt fra decimaler, brøker og algebra til geometriske figurer, statistik og sandsynlighedsberegninger tager vi et nærmere blik på. På dette hold har du mulighed for at få hjælp til dine lektier.

  Matematik er ikke kun noget i en bog! I din hverdag er der masser af forhold, der kan forklares ud fra matematiske beregninger. Ved at bruge matematik "på en anden måde" får du en langt større forståelse for, hvad det drejer sig om, når vi taler matematik. Alt fra decimaler, brøker og algebra til geometriske figurer, statistik og sandsynlighedsberegninger tager vi et nærmere blik på. På dette hold har du mulighed for at få hjælp til dine lektier og gøre dig parat til afgangsprøve.

  Er du interesseret i naturvidenskab og har lyst til at undersøge, lege og eksperimentere med aktuelle naturvidenskabelige emner på nye, sjove måder? Så er forløbet her måske noget for dig.

  Vi undersøger mikroplast i Mosede Havn, klimaforandringer og oversvømmelser i Greve og fusk med metaller.

  Vi bygger droner, et smart home, et solur, en luftballon og så laver vi bæredygtigt mad.

  Vi undersøger hvor de flotte farver i fyrværkeriet kommer fra og undersøger store spørgsmål som fx: Hvad er lys?

  Eller også finder vi på noget andet, som du og dine kammerater på holdet hellere vil undersøge inden for naturvidenskaben.

  Vi bruger fagene kemi, informatik, fysik, astronomi, matematik, naturgeografi og idræt.

  Og vi gør det hele på Greve Gymnasium i vores gastrolab, sciencekuppel, laboratorier, idrætsanlæg og i verden rundt om Greve Gymnasium.

  Sidst opdateret: 25. november 2021

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 35 20

  Email: grevekulturbase@greve.dk