Gå til hovedindhold

Musik, Medie og Teknik

For dig der har interesse i sangskrivning samt musik- og medieproduktion

Indhold

  Dette hold er for alle, som har en interesse i at  skrive tekster - hvad end der er tale om poesi, sangtekster eller noget helt tredje. Som en del af holdet har du en sparringsgruppe, hvor både undervisere samt meddeltagere kan komme med feedback på tekstindhold, struktur, musikalske valg m.m. Derudover arbejder holdet også projekt- og opgaveorienteret, hvor målet er, at du får en masse konkrete værktøjer i bagagen, som du kan bruge fremadrettet.

  Onsdage kl. 16.00-18.30 på Greve Kultur-Base
  Er du interesseret i at producere din egen musik? Så er dette hold lige noget for dig. Hos o vil du stifte bekendtskab med programmet Logic og lære hvordan du bruger det bedst muligt, så du bliver i stand til at skabe den lyd du ønsker dit nummer skal have - uanset genre. Derudover vil du  også blive klogere på, hvordan du sætter op til indspilning med eksempelvis trommer, guitar, vokaler osv. Alt det nødvendige udstyr står til rådighed, så du skal kun medbringe dine musikalske tanker og dit gode humør.

  Kom og lav dine egne beats, som kan være indenfor pop/hip hop/elektronisk/RnB. Du kommer hurtigt til at få grundlæggende færdigheder, så du kan arbejde videre med din musik derhjemme. Du bliver hjulpet med at dyrke dit kreative udtryk og vil få konkrete værktøjer til at udtrykke dig selv og din musik. 

  Medbring headphones og PC eller Macbook, da vi arbejder i programmet Ableton.

  Torsdage kl. 16.00-18.00 i Ungdomsskolen, Greve Kultur-Base, Gersager Allé 1.

  Holdet er for dig, der elsker alt med teknik og medie, og er frisk på at prøve mange forskellige ting af. Du kommer blandt andet til at lære grundlæggende opsætning af lyd og lys på en scene, trække ledninger samt optagelse af musik og video. 

  Torsdage kl. 16.00-18.00 i Ungdomsskolen, Greve Kultur-Base, Gersager Allé 1.

  Sidst opdateret: 10. marts 2023

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  E-mail: grevekulturbase@greve.dk