Gå til hovedindhold

Musikproduktion og sangskrivning

Mangler tekst

Indhold

  For dig mellem 12 og 18 år

  Dette hold er for alle som har en interesse i at skrive tekster - hvad end der er tale om poesi, sangtekster eller noget helt tredje.
  Som en del af holdet har du en sparringsgruppe, hvor både undervisere samt meddeltagere kan komme med feedback på tekstindhold, struktur, musikalske valg mm. Derudover arbejder holdet også projekt- og opgaveorienteret, hvor målet er, at du får en masse konkrete værktøjer i bagagen du kan bruge fremadrettet.

  Hvis du ikke allerede er interesseret, får du derudover også muligheden for at få indspillet noget af dit materiale i et professionelt studie, så du får et konkret produkt i hånden.

  Om du er komplet nybegynder inde for lyrikken og musikken, eller en garvet sangskriver, har du mulighed for at udvikle dit potentiale og få en masse inspiration. Som en del af dette hold kan du se frem til en masse lærerige og hyggelige timer med ligesindede - Vi glæder os til at se dig!

  For dig mellem 12 og 18 år

  Er du interesseret i at producere din egen musik? Så er dette hold lige noget for dig! Hos os vil du stifte bekendtskab med programmet Logic og lære hvordan du bruger det bedst muligt, så du bliver i stand til at skabe den lyd du ønsker dit nummer skal have - uanset genre. Derudover vil du også blive klogere på hvordan du sætter op til indspilning med eksempelvis trommer, guitar, vokaler osv.

  Alt det nødvendige udstyr står til rådighed, så du skal kun medbringe dine musikalske tanker og dit gode humør.

  Sidst opdateret: 28. april 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk