Gå til hovedindhold

Sport, Krop og Dans

På Greve Ungdomsskole elsker vi dans. Derfor har vi en masse forskellige hold som beskæftiger sig med netop det! Og hvis du er til lidt af hvert kombinerer vi det hele på vores Musicalhold.

Indhold

  For dig mellem 12 og 18 år

  Til dig som er vild med dans og bare ikke kan få nok dans. På holdet undervises der i en nyudviklet sammensætning af forskellige dansestilarterne latin, standard, ballet, hip hop og showdance, som tilsammen giver en grundig, og rigtigt sjov, danseoplevelse. Her er der også mulighed for at arbejde med egne koreografi og få hjælp til dem.

  Der vil blive undervist i små serier i hver af flere stilarter således at undervisningen bliver afvekslende, samtidig med vi øver os på koncentration, kropholdning, musikalitet, flexibilitet og styrke.

  Sammen med Eventholdet deltager dette hold i optræden igennem året, så der vil blive rig mulighed for at få en masse unikke fælleskaber.

  I vil modtage prøveplan ved sæsonstart. Og her vil Juleshows, koncerter og musicals forestillinger også være noteret og I kan derfor allerede sætte det i kalenderen.

   

  Til dig som er vild med dans og bare ikke kan få nok dans.

  På holdet undervises der i en nyudviklet sammensætning af forskellige dansestilarterne latin, standard, ballet, hip hop og showdance, som tilsammen giver en grundig, og rigtigt sjov, danseoplevelse. Her er der også mulighed for at arbejde med egne koreografi og få hjælp til dem. Der vil blive undervist i små serier i hver af flere stilarter således at undervisningen bliver afvekslende, samtidig med vi øver os på koncentration, kropholdning, musikalitet, fleksibilitet og styrke. Sammen med Eventholdet deltager dette hold i optræden igennem året, så der vil blive rig mulighed for at få en masse unikke fælleskaber. I vil modtage prøveplan ved sæsonstart. Og her vil Juleshows, koncerter og musicals forestillinger også være noteret og I kan derfor allerede sætte det i kalenderen. Torsdage 16.00-17.30 på Greve Kultur-Base.

   

  Kan du lide at bevæge dig? Så er holdet lige noget for dig, for vi skal lave en masse boldspil, som rundbold, høvdingebold, stikbold, fodbold, basket, badminton osv. Vi vil også lave motionstræning og måske vil du få nogle træningsøvelser, som du aldrig har prøvet før.

  Vi skal have det sjovt, når vi prøver mange forskellige sportsgrene og du er garanteret nye aktive venskaber.

  Onsdage kl. 16.00-17.30 i Ungdomsskolen, Greve Kultur-Base, Gersager Allé 1

  Er du den største vandhund i byen og gider du ikke rigtig den kedelige banesvømning, så er Ungdomsskolens svømmehold lige noget for dig.

  Vi skal have fart over feltet og lave forhindringsbaner, springe fra vipper, øve livredning med torpedo og rescueboards, lege på den store krokodille og meget mere. Instruktøren står klar til at udfordre dig i alverdens sjove lege og aktiviteter i vandet, og sammen med jeres input får vi den fedeste undervisning.

  Onsdage kl. 15.00-16.00 i Greve Svømmehal

  Vil du have en smidigere krop og mere overskud, så kan du på dette yogahold få styr på dine vejrtrækninger og blive klar til de udfordringer, du møder i din hverdag

  Du får mulighed for at blive inspireret af yoga stillinger, der blandt andet udfordrer balance og styrke. 

  Onsdage kl. 16-00-17.00 i Ungdomsskolen, Greve Kultur-Base, Gersager Allé 1

  Sidst opdateret: 18. januar 2023

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk