Gå til hovedindhold

Knallert og færdselsrelateret førstehjælp

Her kan du se Ungdomsskolens hold til at tage knallertkørekort samt til vores færdselsrelaterede førstehjælp. Klik ude i menuen til venstre for at vælge.

Indhold

  Knallertkørekortet koster 510 kr. 

  Du kan tilmelde dig knallertkørekort, når du er 14 ½ år. Du skal nemlig være 15 år. før du kan få dit knallertkørekort.
  Knallert, styrthjelm og kørevest låner du af os.

  Inden du kan gå i gang med at tage selve kørekortet, skal du først igennem otte lektioner med færdselsrelateret førstehjælp som du automatisk bliver tilmeldt, når du tilmelder dig til knallertkørekort
  Førstehjælpen vil blive afviklet over en til to hverdagsaftener.
  Herefter skal du have 30 lektioner knallertundervisning. De er fordelt på to dage om ugen over ca. fem uger med afsluttende teori- og køreprøve.

  Du skal være forberedt på, at der udover den normale undervisning kan forekomme undervisning i en til to dage i weekenderne under selve knallertkurset.

  Du må ikke være fraværende til undervisningen.

  Greve Kommune har ikke forsikring, hvis den unge kommer til skade og vi anbefaler, at forældre/værge tegner en heltidsulykkesforsikring.


  mandage/onsdage kl. 17.00-20.30 på Greve Kultur-Base
  tirsdage/torsdage kl. 17.00-20.30 på Greve Kultur-Base

  Obs. Pris 400 kr.

  Alle, der vil have kørekort til bil/motorcykel, skal have gennemført et kursus i Færdselsrelateret Førstehjælp inden for det sidste år. Vi tilbyder at du kan deltage på vores hold "Færdselsrelateret Førstehjælp for unge knallertførere", hvilke giver fuld merit og som kan bruges til erhvervelse af kørekort til bil og motorcykel 1 år frem fra kursusdagen.

  Kurserne omfatter 8 timer undervisning indeholdende førstehjælp i basal genoplivning (4 timer) og færdselsrelateret førstehjælp målrettet unge knallertførere (4 timer).

  Når du har gennemgået dette 8 timers kursus - med tilfredsstillende resultat - udstedes et bevis, som du skal bruge, når du søger om at få et kørekort til bil eller motorcykel. Kurset er kun for 16½-18årige og der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

  Sidst opdateret: 28. april 2022

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 39 12

  Email: grevekulturbase@greve.dk