Gå til hovedindhold

Corona

2021 har været et specielt år med udfordringer og en anderledes hverdag for alle. Men vi er glade for og stolte over, at vi har bidraget til at tilbyde mange børn og unge faglig, kreativ, fordybende og udviklende kvalitetsundervisning både fysisk og online på Billedskolen, Musikskolen, Performanceskolen og Ungdomsskolen. Vi glæder os til at dele hverdagen med jer i 2022 og håber, at vi også ser mange nye ansigter.

Indhold

  Særligt om Covid-19

  Kære alle elever og forældre i Greve Kultur-Base,

  Vi har taget hul på 2022 og glæder os til fortsat at byde jer velkommen i faglige, kreative, fordybende og udviklende fællesskaber på Billedskolen, Musikskolen, Performanceskolen og Ungdomsskolen i Greve Kommune. Men corona og smitterisikoen sætter desværre stadig sig præg på hverdagen. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at passe på os selv og hinanden.

  Vi er derfor alle nødt til at overholde disse retningslinjer og restriktioner:

  • Hold afstand!
  • Der er krav om enten håndsprit eller håndvask inden undervisning. Jeres underviser hjælper jer med at huske det, og der er håndsprit i alle lokaler.
  • I skal vente udenfor matriklerne, indtil I bliver hentet af jeres underviser. Vi har desværre ikke kapacitet til at have ventende elever på gangene på musikskolen. Vi anbefaler, at I alle møder så tæt på jeres undervisningstidspunkt som muligt for at undgå ventetid udendørs.
  • Elever, der får undervisning på folkeskolerne, har særskilte aftaler med deres underviser om mødested. Hvis du er i tvivl, så kontakt din underviser.
  • Forældre og søskende må som udgangspunkt ikke opholde sig på matriklerne, og aflevering og afhentning sker udendørs hvis muligt.
  • Vi skal bede jer tage stilling til, om I kan risikere at være smittede. I skal blive hjemme fra undervisningen, hvis I har den mindste mistanke eller begyndende sygdomstegn som snue, hoste osv. 
  • Hvis I bliver erklæret smittet med corona, skal vi bede jer om at melde det til kontoret hos Greve Kultur-Base straks på tlf.: 43973520, så vi kan tage vores forholdsregler.

  Vi følger nøje Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer omkring coronasmitte.

  Danske Musik- og Kulturskolers mere fagspecifikke retningslinjer 

  Skriv gerne til kontoret, hvis der skulle være spørgsmål.

  Sidst opdateret: 11. januar 2022