Gå til hovedindhold

Innovation og Konstruktion

Her kan du se Ungdomsskolens hold, der omhandler innovation såvel som konstruktion og håndværk.

Indhold

  For dig i 8.-10. klasse

  På dette hold lærer du En masse teknikker til at få ideer, at identificere om en ide er god, at afklare markedsbehovet, hvordan man sælger en ide uden at have et færdigt produkt, at designe en forretningsmodel og hvordan man præsenterer sin ide foran andre(pitch).

  Iværksætteri kan ikke kun læres i et klasselokale. Det læres i samspil med kunder, samarbejdspartnere, leverandører, osv. samarbejdspartnere, leverandører, osv. Derfor indgår der i forløbet "lektier" imellem undervisningsgangene. Noget vil i form af at forberede præsentationer, mens andet går på at opsøge eksempelvis potentielle kunder. Deltagerne skal derfor være forberedt på at komme ud af sin comfort zone.

  Undervisningen foregår fast ugentligt, med en vekselvirkning imellem fysisk og virtuelt fremmøde. Hver uge vil det være muligt at bruge lokalerne på Greve Ungdomsskole.

  Deltagerne på holdet vil blive sat sammen i teams, som de udvikler og arbejder på deres ide sammen med.

  Holdets underviser, Anders, har 10 års erfaring med innovation i både offentlig og privat kontekst. De sidste 4 år koncentreret med fokus på iværksætteri og corporate innovation. Anders er en erfaren workshop facilitator, har erfaring med digital formidling og undervisning af iværksættere via blended learning, dvs. kombination af fysisk og digital undervisning. Anders har bl.a. hjulpet Bold Drinks i gang (fra 2 x Løvens Hule). En historie man kan følge i podcasten Becoming Bold. Igennem hans virksomhed Validate arbejder Anders til daglig med kunder som DTU, Den Sociale Kapitalfond, FN, Rainmaking, m.fl.

  Den første undervisningsgang tirsdag d. 7. september kl. 19.00-20.00 er der informationsmøde for både deltagere og deres forældre.

  Hold 1: For dig i 6.-7. klasse

  Hold 2: For dig i 8.-10. klasse

  Kan du lide at bruge dine hænder og din kreativitet? Kan du lide at skabe noget meget håndgribeligt?

  Måske vil du blot blive bedre til at bygge noget derhjemme eller måske kan du se dig selv som håndværker på fremtidige byggerier og vil have en uddannelse og efterfølgende arbejde i byggebranchen?

  På det her hold som vi laver i samarbejde med EUC Sjælland, får du prøvet kræfter som blandt andet murer, tømrer, bygnings- og anlægsstruktør.

  På holdet sammen med vores dygtige undervisere, som både kommer fra EUC og fra os selv, arbejder vi praktisk med spændende projekter, som du er med til at væge og får derigennem kendskab til de forskellige håndværk.

  På holdet er der selvfølgelig også fokus på et godt, sikkert og sundt arbejdsmiljø.

  Undervisningen foregår som udgangspunkt i EUC Sjællands lokaler i Greve, men vi kommer også til at arbejde andre steder i kommunen, afhængigt af, hvad vi skal arbejde med. Vi besøger også et par gange i løbet af sæsonen, EUC’s store værksteder i Køge.

  Sidst opdateret: 25. november 2021

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  Telefon: 43 97 35 20

  Email: grevekulturbase@greve.dk