Gå til hovedindhold

Knallert og færdselsrelateret førstehjælp

Her kan du se Ungdomsskolens hold til at tage knallertkørekort samt til vores færdselsrelaterede førstehjælp. Klik ude i menuen til venstre for at vælge.

Indhold

  Knallertkørekort inkl. færdselsrelateret førstehjælp

  Pris 740 kr.

  Du kan tilmelde dig knallertkørekort, når du er 14 ½ år, melder du dig til før, bliver du fjernet fra ventelisten og skal starte forfra. 

  Du må ikke være fraværende til undervisningen. Du må gerne ønske at komme på et bestemt hold eller med en kammerat, men vi kan desværre ikke garantere jeres ønsker i mødekommes.  

  For at komme op til køreprøve skal du både have bestået 8 timers førstehjælp og 30 lektioners knallertundervisning.

  • Førstehjælpen vil blive afviklet over to hverdagsaftener. 
  • Knallertundervisningen er normalt fordelt på to dage om ugen over ca. fem uger med afsluttende teori- og køreprøve. Du skal dog være forberedt på, at der udover den normale undervisning kan forekomme undervisning i en til to dage i weekenderne under selve knallertkurset.

  Knallert og kørevest låner du af os. Af hensyn til hygiejne anbefaler vi, at du medbringer din egen lovlige hjelm.

  Hvis du udebliver eller melder afbud mindre end 5 hverdage før start, refunderes betaling ikke. Hvis du ikke består enten førstehjælp, teori, praksisprøve eller udebliver du pga. sygdom, koster det yderligere 230 kr. at gå om.

  Greve Kommune har ikke forsikring, hvis du kommer til skade og vi anbefaler, at forældre/værge tegner en heltidsulykkesforsikring.

  Færdselsrelateret førstehjælp
  Pris 400 kr.
  Alle, der vil have kørekort til bil/motorcykel, skal have gennemført et kursus i Færdselsrelateret Førstehjælp inden for det sidste år. Vi tilbyder, at du kan deltage på vores hold "Færdselsrelateret Førstehjælp for unge knallertførere", hvilke giver fuld merit og som kan bruges til erhvervelse af kørekort til bil og motorcykel 1 år frem fra kursusdagen.
  Kurserne omfatter 8 timers undervisning indeholdende førstehjælp i basal genoplivning (4 timer) og færdselsrelateret førstehjælp målrettet unge knallertførere (4 timer).
  Når du har gennemgået dette 8 timers kursus - med tilfredsstillende resultat - udstedes et bevis, som du skal bruge, når du søger om at få et kørekort til bil eller motorcykel. Kurset er kun for 16½-18årige og der er et begrænset antal pladser på hvert hold.
  Betingelser:
  Hvis du udebliver eller melder afbud mindre end 5 hverdage før start, refunderes betaling ikke.
  Hvis du ikke består koster det yderligere 230 kr. at gå om.
  Herunder kan du se, hvornår vi har færdselsrelateret førstehjælp i 2023:
  Uge 07: Den 14. og 16. februar 
  Uge 13: Den 27. og 28. marts 
  Uge 19: Den 9. og 10. maj 
  Uge 36: Den 6. og 7. september 
  Uge 37: Den 11. og 12. september
  Uge 46: Den 15. og 16. november
  Sidst opdateret: 10. oktober 2023

  Kontakt

  Greve Kultur-Base

  Gersager Allé 1, 2670 Greve

   

  E-mail: grevekulturbase@greve.dk